Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، سیدرسول خلیفه سلطانی با بیان این مطلب گفت: عرضه های دو روز گذشته، اولین عرضه های شمش و میلگرد پس از روی کار آمدن وزیر جدید صنعت، معدن و تجارت و تاکید ایشان بر کاهش قیمت فولاد محسوب می شود و همان طور که مشاهده شد، با همکاری حداکثری فولادسازان، بیش از 82 هزار تن انواع شمش فولادی را با کاهش 15 درصدی قیمت و با 1500 تومان پایین تر از نرخ های قبلی عرضه کردند و در واقع برادری خود را اثبات کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد اضافه کرد: درواقع فولادسازان علی رغم بالابودن نرخ مواد اولیه خود و افزایش نرخ ارز اما برای حمایت از مصرف کننده واقعی پیش قدم شدند و انتظار داشتیم با کنترل و نظارت وزارت صمت، نفع این کاهش قیمت به مردم برسد اما با عرضه هایی که چهارشنبه در محصولات نوردی رخ داد، مشخص شد که جنجال و هیاهوی عده ای که دم از حقوق مصرف کننده می زنند، فقط برای منافع شخصی آنها بوده است به طوری که علی رغم کاهش 1500 تومانی قیمت شمش، قیمت میلگرد آن هم در بورس کالا فقط حدود 400 تومان کاهش پیدا کرد و در واقع این ارزانی شمش فولاد در میانه راه گم شد و به مردم نرسید!

آدرس غلط دلالان برای تنظیم بازار فولاد

خلیفه سلطانی تصریح کرد: بر اساس آمارهای رسمی بورس کالا، نوردکارانی که شمش مورد نیاز خود را از بورس کالا خریده اند، فقط 35 درصد از آن را به صورت محصول در بورس کالا عرضه کرده اند. همین مسئله در عرضه های دو روز اخیر هم مشهود است به طوری که فولادسازان در هفته گذشته 77 هزار تن شمش عرضه کرده اند اما فقط حدود 27 هزار تن میلگرد توسط کارخانجات نوردی (به جز خود مصرفی ها) عرضه شده، آن هم با نرخی 15 درصد بالاتر از شمش!

دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد خاطرنشان کرد: انجمن فولاد بارها اعلام کرده است که تنظیم بازار فولاد بایستی از محصول نهایی که به دست مردم می رسد آغاز شود اما متاسفانه با آدرس غلطی که برخی دلالان به وزارت صمت داده اند، تمرکز تنظیم بازار فولاد به روی شمش که در میانه زنجیره قرار دارد رفته است. لذا امیدواریم وزیر جدید صمت با درک صحیح از واقعیت ها، آدرس های درست را شناسایی کند و بر اساس منافع مصرف کنندگان نهایی یعنی عموم مردم برای فولاد تصمیم بگیرد. انجمن فولاد هم همانگونه که در نامه تبریک خود به جناب دکتر رزم حسینی اعلام کرده، آماده همکاری همه جانبه در این مسیر است.

پربیننده ترین ثبات نسبی بازار فلزات گرانبها/ تابعیت فلز زرد از بازارهای سهام شرکت‌های آذرآب، هپکو و واگن پارس واگذار می‌شوند رشد ۱۵درصدی فروش فولاد مبارکه افزایش بودجه اقتصاد مقاومتی و مسئولیت‌ اجتماعی گل‌گهر در سال جاری ایجاد تصفیه خانه برای تامین آب شرب سالم مردم رفسنجان در دستور کار شرکت مس است

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: صنعت فولاد تولید فولاد شمش فولاد قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت بورس کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۴۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبودی در عرضه چای نداریم

رضا کنگری، رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان از آرامش حاکم بر بازار برنج خبر داد و گفت:  قیمت کنونی هر کیلو برنج هاشمی در بنکداری‌ها به ۱۱۶ هزار تومان، برنج فجر  ۷۰ هزار تومان و شیرودی ۷۵ هزار تومان رسیده است.

به گفته او، هم اکنون کمبودی در عرضه اقلام اساسی همچون برنج و شکر نداریم و تنها در حوزه قیمت باید نظارت دقیق در بازار صورت بگیرد.

کنگری با بیان اینکه چای یکی از اقلام پرمصرف سبدخانوار محسوب می شود، افزود: علی رغم تغییر قیمت چای، این محصول به‌ وفور در بازار موجود است و کمبودی در این زمینه نداریم.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی ادامه داد: در بازار شکر برخی تولیدکنندگان و تجار به بهانه مالیات ارزش افزوده، قیمت را افزایش داده‌اند، به طوریکه قیمت شکر در بازار به ۴۰ هزار تومان رسیده است. همچنین تولیدکنندگان به دلیل شفاف نبودن موضوع ارزش افزوده برای کالا‌های اساسی چک ۱۰ درصدی دو ماهه از خریداران دریافت می‌کنند.

او افزود: تا زمانیکه عرضه و تقاضا با یکدیگر همخوانی نداشته باشد، قیمت کالا با نوساناتی در بازار روبروست، در حالیکه با ایجاد تعادل میان عرضه و تقاضا، بازار ثبات دارد.

کنگری گفت: علی رغم وفور کالاهای اساسی همچون شکر، روغن و برنج در بازار، اما برخی تولیدکنندگان و تجار به بهانه تغییر نرخ مالیات ارزش افزوده سلیقه‌ای عمل می کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه
  • بازار خودرو روی دور تند ارزانی افتاد
  • کمبودی در عرضه چای نداریم
  • فولاد میزبان آلومینیوم
  • عرضه دو لاستیک نانویی ویژه مسابقات دوچرخه‌سواری
  • همتی رئیس کل اسبق بانک مرکزی: کاهش قیمت دلار در چند روز اخیر به دلیل تزریق است اما این روش جواب نمی دهد / دولت از مردم عذرخواهی کند
  • قرمز پوشی شاخص کل بورس با کاهش بیش از ۱۲ هزار واحدی
  • جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا اعلام شد
  • اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا
  • نحوه ساخت آسان یک قفل با میلگرد (فیلم)